Begivenhedskalender

Odense Bilmesse 2024
Fra Fredag 16 August 2024
Til Søndag 18 August 2024
Hits : 298
af Casper

Vi er blevet inviteret til Odense bilmesse 16.-18.aug.

Information om messen kan findes her: http://www.auto-show.dk/

Information til klubben:

Det er ikke en stand vi får men en udstillingsmulighed. Man afleverer sin bil fredag d. 16. august og bilerne kan afhentes igen søndag d. 18.aug fra kl. 16.

Der kan max være 4-6 biler som udstilles inde i en af messehallerne. Det skal gerne tænkes som en pæn udstilling af bilerne. Men ekstra grej i form af pokaler, unikke dele, gamle bøger, billeder, merchandise osv. er meget velkommen da det giver stemning da kodeordet er “så flot og spændende som muligt”. Da dette er en udstilling, skal der pyntes pænt op. Der vil være mulighed for at stille et lille bord med få stole.

Vi får altså en unik mulighed for at udstille et lille sortement af vores biler og vi får mulighed for at reklamere for vores klub og klubaktiviteter.

Vedr billetter, vil der være to weekendbilletter pr. bil. Har vi brug for mere, kan jeg muligvis finde en god løsning. Klubben kan muligvis få 50 procent rabat på weekendbilletterne.

Lidt ekstra lokkemad:

Kevin Magnussen kigger forbi messen lørdag.

Har ovenstående fanget din interesse, så skriv til Michele Weber på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med information om udstillingsbilen, pokaler, bøger eller andet der kan medbringes som “flot og spændende”.

Svar ønskes NU. Bekræftelse vil I få 31.juli, men forsøger før.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Dato og tidspunkt: Fredag den 16. august til søndag den 18. august.

Sted: Odense Congress-center

Kontakt: Michele på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information