ArosNY

Gennem de sidste år har samarbejdet givet mange af os mulighed for at få en god forsikring på vores gamle biler. Ud over det har Aros ved flere lejligheder inviteret os med til forskellige arrangementer hvor de har givet tilskud til entre og forplejning. De er kendt for at bakke op om og støtte de klassiske bilklubber rundt omkring i landet. Dette betød bl.a. at de til vores træf på Egeskov gav os et tilskud på 10.000 kr. således at vi kunne gennemføre træffet med en meget lille deltagerpris.

Vores aftale betyder, at Aros er vores sponsor på forsikringsområdet. Endvidere har vi mulighed for at søge et større tilskud til specielle arrangementer i klubbens regi.

Når vi har indgået en sådan aftale, bygger det på de erfaringer vi har fået gennem samarbejdet og ikke mindst gennem de tilbagemeldinger, vi har fået fra medlemmer som er forsikret hos dem.

Med aftalen har vi forpligtet os til at anbefale Aros som forsikringspartner og det gør vi gerne.

Skulle nogen af jer overveje at få en uforpligtende samtale om jeres  forsikringsbehov er I velkommen til at kontakte dem. Spørg efter Rene Højgaard Berthelsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf. 8734 5014

Har I spørgsmål om noget, inden I henvender jer til Aros, er I velkommen til at kontakte Preben Nielsen, Tlf. 40 47 33 89, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som er vores kontaktperson fra bestyrelsen til dem.

Yderligere information