Adgang til det lukkede medlemsområde udover "Nyt fra bestyrelsen", "Kontingentbetaling", og "Forsikringsordning" kræver medlemsskab af klubben og registrering som medlem her på siden.

Hvis du ikke er medlem, skal du først melde dig ind.

Hvis du er medlem af klubben, kan du sende en e-mail med dit medlemsnummer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og gøre opmærksom på, at du er medlem af klubben. Vi tjekker derefter oplysninger op med medlemslisten og opretter dig.

Du får dermed medlemsrettigheder og vil så have adgang til den fulde undermenu med adgang til klubblad, medlemsliste, teknisk hjælp, bestyrelsesmødereferater, generalforsamlingsreferater, klubregalia, tidligere nyhedsbreve og vores Facebook-gruppe kun for medlemmer.

Er du ikke medlem af klubben men ønsker at registrere dig på siden for at se "medlemmers biler" og for at kunne oprette annoncer, send da også mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Yderligere information