Begivenhedskalender

Sensommertræf på Sjælland
Lørdag 28 August 2021, 09:00
Hits : 291
af Casper

Vi mødes kl. 9 hos Ødegaard Biler (Ford i Sakskøbing) på adressen Nystedvej 18, 4990 Sakskøbing. Bemærk, at det er en time før, end vi plejer til træffene.

Ødegaard Biler er meget venligt vært for morgenmad.  De vil udvælge en klubbil, der får pokal for træffets favorit.

Der udleveres et konkurrenceskema, der skal forsøges besvaret inden kl. 13, hvis man ønsker at deltage i konkurrencen om en pokal.

Ca. kl. 10:30 kører vi til Knuthenborg Safaripark (knuthenborg.dk).

I Safariparken går dyrene frit på de store områder, og af specielle seværdigheder har de Europas største tigeranlæg. Man kan køre rundt i parken og se dyrene på nærmeste hold fra bilen.

Efter vi ca. en time har kørt individuelt rundt opstiller vi kl. 12 bilerne på afspærret område, hvor medbragt mad og drikke kan indtages, eller man kan købe frokost i madboderne eller i restauranterne på området.

Medbring gerne stole til eget brug, og også gerne campingbord, da siddepladser til alle ikke kan garanteres

Kl. 13 afsluttes konkurrencen, så alle spørgeskemaer skal da være afleveret.

Fra kl. 13 til kl. 15:30 kan safariparken igen beses individuelt.

Kl. 15:30 opstilles bilerne atter. Pokal for vinder af konkurrencen samt pokal for længstkørende overrækkes.

Træffet i Knuthenborg forventes afsluttet ca. 16:30, men parken lukker først kl. 18.

Efter træffet ca. kl. 16:30 er der for egenbetaling mulighed for fælles aftensmad på "Larsens Plads" i Marielyst. Vi kører samlet dertil og det er en tur på ca. 42 km. Vi forventer at nå "Larsens Plads" ca. kl. 17:30. Larsens plads giver os meget venligt 25% i rabat på hele regningen på deres i forvejen rimelige priser.

Økonomi: Morgenmad og indgang til Knuthenborg er gratis for medlemmer af klubben. For voksne ledsagere (12 år og derover) koster det 197 kr og for børn (3-11 år) koster det 125 kr. Børn under 3 år er gratis. Priserne er med 10% rabat i forhold til normalprisen. Aftensmad på "Larsens Plads" er for egenbetaling.

Dato og tidspunkt: Lørdag den 28. august kl. 9

Sted: Ødegaard Biler, Nystedvej 18, 4990 Sakskøbing

Kontakt: Tilmelding senest den 18. august med antal medlemmer og samlet antal deltagere til Casper Lundgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller alternativt på telefon 26279469.

Yderligere information