Begivenhedskalender

Garagetræf i Ålsø ved Grenaa med foredrag af Anders Bonde
Lørdag 29 Maj 2021, 11:00 - 16:00
Hits : 2556
af Casper

TILMELDING LUKKET.

Grundet forlængelse af Coronapåbud fra myndighederne udskydes garagetræffet til lørdag den 29. maj.

Herunder følger træfbeskrivelsen.

Denne lørdag er vi inviteret til garagetræf hos Torben Nielsen i Ålsø ved Grenå. Torben har ombygget Den gamle Brugs til et fint værksted, hvor han blandt andre har sin Alfa Romeo GTAm (71 klasse-racer) og sin Jaguar E-type udstillet. Disse biler kan nærstuderes på dagen.

Bestyrelsesmedlem Preben Nielsen og klubmedlem John Rygaard udstiller fast hver deres MK1-Escort, en Mexico replika og en 1300 GT, i Den gamle Brugs. De vil også kunne ses på dagen.

Til garagetræffet vil vi få besøg af Anders Bonde. Anders har designet Aquilas Formel Ford og CR1, og han vil fortælle ”Hvordan man designer en racerbil”.

Der er frokost bestående af en sandwich inklusive en øl eller en sodavand, og om eftermiddagen er der kaffe og kage.

Træffet koster 50 kr. per person, der dækker mad og drikke. Beløbet betales på dagen kontant med lige penge eller med MobilePay.

Klubben har af Elvin Pedersen fået doneret ca. 100 bilruder til for en stor dels vedkommende ukendte Fordmodeller. Efter garagetræffet kører vi samlet til, hvor de er opbevaret, og de vil der kunne købes til 50 kr. per siderude eller bagrude og 100 kr per forrude. Pengene går ubeskåret til klubben. For mere information vedrørende bilruderne kontakt Preben på 40473389 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi håber på en hyggelig lørdag.

Sted: ”Den gamle Brugs” Hoedvej 14, Ålsø, 8500 Grenaa.

Dato og tidspunkt: Lørdag den 29. maj, fra kl. 11 til kl. 16.

Kontakt: Tilmelding til John Rygaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 10. maj. Grundet Coronasituationen kan vi - mod forventning - blive for mange. Sker det, er det først til mølle.

Yderligere information