Begivenhedskalender

Værkstedsbesøg hos Heine Sørensen i Næstved
Lørdag 13 Juni 2020, 13:00
Hits : 275
af Casper

Myndighederne tillader fra 8. juni forsamlinger på op til 50 personer. Første træf bliver hos vores klubmedlem Heine, der lørdag den 13. juni fra kl. 13 inviterer til værkstedsbesøg.

Medlemmer, der er med i vores Facebook-grupper, kender sikkert til Heines ekspertise og interesse for Pinto-motorer. Han deler jævnligt billeder fra hans mange projekter herunder både standard-motorer og tunede. Der er på hans værksted typisk en 10-20 Pinto-motorer.

Heine har et fuldt maskinværksted, hvor han selv foretager diverse maskinarbejde på motorerne. Til værkstedsbesøget vil Heine fortælle om, hvad han arbejder med i værkstedet, og han vil give nogle fif til renoveringer- og tuning af Pinto-motorer.

Der vil på dagen være en del OHC-reservedelstilbud.

Kom meget gerne i klubbil, men du er også velkommen i dagligbilen.

Der vil kunne købes øl og sodavand til rimelige priser.

Dato og tidspunkt: lørdag den 13. juni fra kl. 13

Sted: Der bedes parkeres på den store parkeringsplads ved Røjlevej 100, 4684 Holmegaard, hvor Heines værksted ligger ved siden af på adressen Stadionvej 11.

Kontakt: Tilmelding senest den 10. juni til Heine på 40841306. Maksimalt 50 personer kan deltage jævnfør myndighedernes påbud. Skulle vi nå maksimum er det først til mølle.

Yderligere information