Begivenhedskalender

Tirsdagsaften i Øm ved Roskilde med besøg af Erling Kaas
Tirsdag 25 Februar 2020, 19:00
Hits : 1102
af Casper

Til tirsdagsaftenen vil vi få besøg af Ford Motor Companys eftermarkedschef Erling Kaas. Erling er Ford Danmarks grand old man, og det er de absolut færreste, der kan bryste sig af et lige så veldekoreret og loyalt CV som Erling. Intet mindre end 47 år er det – indtil videre – blevet til hos Ford Motor Company.

Faktisk har han tilbragt hele sin karriere hos Ford. Erlings første møde med den blå oval fandt nemlig sted i 1972, hvor han som bare 19-årig tiltrådte som studenterafløser.

Erling er hos Ford Motor Company aldrig bleg for at levere detaljerede guldkorn om den revolutionerende tid i Sydhavnen eller en god røverhistorie.

Erling vil denne aften dele ud af sine guldkorn og fortælle historier fra hans år i Ford Motor Company, der blandt mange andre omfatter modellerne Escort, Granada og Fiesta. Han vil også give en introduktion til Ford i dag samt fortælle, hvordan han ser fremtiden for motoriserede køretøjer.

Læs mere om Erling Kaas.

Der bliver serveret kaffe og kage etc., og der er mulighed for at sparke dæk i Bents værksted.

Det koster 30 kr. per person, der dækker mad og drikke.

Der bliver mulighed for at købe øl og sodavand.

Sted: Bent og Ulla Andersen, Ømgårdsvej 10, 4000 Roskilde

Kontakt: Af hensyn til mad og drikke er sidste frist for tilmelding den 20. februar til Bent Andersen på 20210962 (kun opkald, ikke sms). Tilmelding derefter vil ikke være mulig.

Yderligere information