Begivenhedskalender

Forårstræf i Jylland
Lørdag 25 Maj 2019, 10:00
Hits : 945

Vi mødes kl. 10:00 til morgenkaffe og rundstykker hos Ford i Herning (Bjarne Nielsen, Silkeborgvej 110, 7400 Herning). Bjarne Nielsen er meget venligt vært for morgenmaden.

Derefter kører vi til Gert i Vildbjerg, hvor en række klassiske Ford-biler af forskellige årgange og stand kan ses. Hos Gert vil der være frokost bestående af en sandwich og en øl eller en sodavand. Medbring gerne bord og stole til eget brug.

Fra Gert køres til Autogalleriet Herning. Autogalleriet er en udstilling med over 100 spændende privatejede veteranbiler, klassiske biler, liebhaverbiler, veteranmotorcykler og andre transportmidler, og udstillingen spænder aldersmæssigt over næsten 100 år med enkelte biler helt tilbage fra 1920’erne.

På Autogalleriet er der guidet rundvisning, og der afholdes derefter kl.15 årets generalforsamling. Under generalforsamlingen vil der være kaffe og kage.

Deltagelse koster 40 kr, der dækker frokost med en øl eller en sodavand til, guidet rundvisning på Autogalleriet samt eftermiddagskaffe og -kage. For børn under 12 år koster det 30 kr.

Sted: Ford-forhandler Bjarne Nielsen, Silkeborgvej 110, 7400 Herning

Kontakt: Tilmelding med antal voksne og antal børn under 12 år til Steen Lottrup helst på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ellers på 30451747 senest den 11. maj. De 40 kr. for voksne og de 30 kr. for børn under 12 år betales ved ankomst hos Ford i Herning.

Deltager du som medlem kun i generalforsamlingen, er der ikke krav om tilmelding, og det koster heller ikke noget som medlem kun at deltage i generalforsamlingen.

Yderligere information