Begivenhedskalender

Danish Masters Racing Festival 2019 på Jyllandsringen
Fra Lørdag 04 Maj 2019 -  08:00
Til Søndag 05 Maj 2019 - 17:00
Hits : 903

I lighed med 2018 afvikler Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport også i 2019 i fællesskab en løbsweekend på FDM Jyllandsringen for historiske biler.

I år er arrangementet ændret, og det er klubbens deltagelse derfor også.

Om lørdagen er det ikke muligt for klubben at udstille på langsiden, som vi har gjort de sidste par år. I stedet arrangerer Aros Forsikring en "karavane" med start i Silkeborg kl. 9 og afslutning på Jyllandsringen kl. 14, hvor det bliver muligt at køre et par omgange på banen efter safetycar. Det koster 100 kr. inklusive morgenmad, frokost for to personer samt indgang til Jylandsringen hele weekenden. Ønsker du at deltage, så skal tilmelding foretages her: https://hms.dk/content/aros-karavanen-historiske-og-klassiske-biler

Om søndagen vil det ligesom foregående år være muligt for klubben at udstille på langsiden. Ønsker du at udstille, koster det 150 kr. for indgangen. Sandsynligvis får vi mulighed for et par runder opvisningskørsel på banen. Deltager du i Aros-karavanen om lørdagen, er der adgang også søndag. Ønsker du at deltage i klubbens udstilling om søndagen, så kontakt Finn Kristensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40306918. Tilmeldingen er ikke bindende.

Dato og tidspunkt: 4. maj til 5. maj 2019

Sted: Jyllandsringen

Kontakt: Har du lyst til at udstille klubbil on søndagen, så kontakt Finn Kristensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40306918. Tilmeldingen er ikke bindende.

Yderligere information