Begivenhedskalender

Klubarrangement hos Torben Eskildsen i Rødekro
Onsdag 13 Februar 2019, 18:00
Hits : 855

Torben Eskildsen holder igen kommende vinter klubarrangement i Rødekro.

Aftenens emne er aircondition på Taunus mrk. 4

Her i den kolde vintertid tænker vi ikke på sol og sommer og varme køreture i 30 graders varme i klubbilen. Ikke desto mere er det nu vi har tiden at få gjort noget ved indeklimaet i klubbilen, når nu sæsonen lige om lidt starter igen og familien nægter at køre lange ture i klassikeren pga. varme og hedeslag.

Kom og se hvordan opgaven med aircondition kan løses på en Taunus 2,3 Ghia fra 1977 med brug af standardkomponenter fra firmaet ”Vintage air” og få en indføring i, hvordan sådan noget her egentlig fungerer og hvor let det faktisk er, når først man går i gang. Alt kan klares hjemme i garagen med samling af anlæg, træk af el, og montering af slanger og rør der klarer 20 bars tryk alene med brug af en papirkniv og en simpel klemmetang.

”Vintage air” har en bred produktpalette af de her ting der kan bruges på tværs af mærker og modeller. Er din klubbil født med et fabriksmonteret aircondition anlæg fra 70 erne eller 80 erne så få demonstreret den store standardisering der rent faktisk har været på airconditions komponenter inden for de sidste 30 – 40 år og hvordan udgåede komponenter reproduceres og er erstattes af nye med pasform til gamle beslag og rørføringer. Herunder at opgradering af gammelt anlæg til ny type gas faktisk er ret enkelt.

Arrangementet koster 50 kr., der dækker en sandwich, lidt koldt at drikke og kaffe.

Dato og tidspunkt: Onsdag den 13. februar kl. 18

Sted: Torben Eskildsen, Østergade 30, 6230 Rødekro

Kontakt: Tilmelding til Torben på 22956756 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 8. februar.

Yderligere information