Begivenhedskalender

Udstilling til Copenhagen Historic Grand Prix
Fredag 31 Juli 2015, 08:00 - 17:00
Hits : 1342
af Casper


VIGTIGE ÆNDRINGER: Nu med tilmeldingsfrist senest søndag den 19. juli og med ændrede campingforhold, der vedrører alle, der camperer.


Vi er igen i år blevet inviteret til at lave en udstilling i forbindelse med grandprixet i københavn 1. - 2. august.


Pladsfordelingen er ikke endeligt på plads endnu, men det ser ud til, at vi skal holde samme sted som sidste år.


Vi har i år indgået aftale med CHGP og ikke Bellahøj Camping om mod egenbetalig at campere på området, da CHGP ikke har kunnet opnå enighed med Bellahøj Camping.


Campingen bliver derfor anderledes i år. Der skal på forhånd tilmeldes og betaling for camping gennem CHGP, hvis man ønsker at campere på vores campingområde. Tilmelding og betaling. Til gengæld er prisen nu kun 200 pr. enhed (telt/campingvogn) for hele weekenden uanset antal personer, så hvis du har flere ledsagere med, er der en hel del at spare.


Har du reserveret camping på vores campingområde gennem Bellehøj camping er din reservering blevet annuleret, og du behøver ikke at kontakte Bellahøj Camping - men du skal reservere og betale for camping gennem CHGP i stedet.


Den udstillede bil skal være på pladsen fra fredag aften til søndag eftermiddag. Det er ikke muligt at forlade pladsen med bil der imellem. Der udleveres 1 weekendbillet pr. bil.


Bilerne bliver stillet op efter en, af mig, udtænkt plan.


Frank Rasmussen har tilbudt at stå for fællestelt og borde samt medbringe og tænde op i en grill så det er muligt at grille medbragt mad, mod et lille beløb (ca.10 kr)


Claus Olsen tager et køleskab med til at opbevare maden i.


Medbring selv stole.


Tilmelding senest søndag den 19. juli til Kenneth Lanzky på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Spørgsmål på mail eller tlf. 22444630
Camping booking: http://www.chgp.dk/chgp-camping-2015/


Vel mødt til fed weekend med race og hygge


Dato og tidspunkt: Fredag den 31. juli til søndag den 2. august 2015


Sted: Bellahøj i København


Kontakt: Kenneth Lanzky er tovholder for vores udstilling. Ønsker du at udstille, så kontakt Kenneth senest den 19. juli på 22444630 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


{fshare}{flike}{fcomments}

Yderligere information