Begivenhedskalender

AFLYST - Kortegekørsel til ”farsdag” på Wedelslund Gods i Galten ved Aarhus
Fredag 05 Juni 2015, 09:00 - 17:00
Hits : 1213
af Casper


Kortegekørslen er aflyst, da der var for få tilmeldte. Men får du lyst til at deltage i arrangementet på Wedelslund, så er der ingen tilmelding til dette.


Den originale invitation til kortegekørsel kan ses i det følgende.


Der afvikles et af Danmarks største træf på Farsdag (Grundlovsdag) d. 5. juni på Wedelslund Gods. Det er blandt andet omtalt på Veteranposten.dk og på vores hjemmeside.


Vores klubmedlem Brian Guldager Iversen var der sidste år! Og hold nu op der var SÅ mange biler! (vist omkring 1200!) Og der kommer jo nok endnu flere i år hvis det bliver godt vejr.


Brian er tovholder for dem, som er interesseret i samkørsel/kortegekørsel til dette træf. Og hvis muligt, til forhåndstilmeldingen mht. til pladsen. (Der kommer mange så det er ikke sikkert at vi kommer til at holde samlet). Man skal nok komme tidligt, for da vi ankom sidste år kl. 9.00-9.30, da var der næsten fyldt op over det hele!


Information om opsamlingssteder + tidspunkter følger umiddelbart herefter.


Sted: Wedelslund Gods, Wedelslundvej 2, 8464 Galten


Kontakt: Tilmelding til kortegekørsel skal ske inden d. 29.05 til Brian på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


{fshare}{flike}{fcomments}

Yderligere information