Begivenhedskalender

GENNEMFØRES IKKE - Lær din klubbils manøvredygtighed at kende til klubarrangement på Ring Djursland
Fra Fredag 11 Juli 2014 -  15:00
Til Lørdag 12 Juli 2014 - 17:00
Hits : 2890
af Casper
Kontakt Preben Nielsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 40342509)

 

Vi kan desværre ikke gennemføre klubarrangementet, da det ved fristens udløb kun lykkedes at skaffe 9 tilmeldte. Yderligere havde Djursland fået problemer med den valgte dato, så arrangementet kunne under alle omstændigheder ikke gennemføres den dato.

 

Vi arbejder på at prøve igen til foråret/sommer 2015 med et samarbejde med andre klubber for derved at nå et større deltagerantal. 

 

Herunder følger den oprindelige beskrivelse af arrangementet.

 

Der har i klubben været talt om, at det kunne være sjovt at lave et klubarrangement, hvor vi på en racerbane kunne blive klogere på, hvordan du og din klubbil agerer under forskellige situationer herunder i sving, under acceleration og under bremsning.

 

Ring Djursland er i dag en af de få kuperede baner i Europa, og den eneste i Danmark. Den kan godt give kørerne lidt "kriller i maven" når det går ud over bakkerne, og den er da også blevet kaldt "den lille Nordschleife" med hentydning til den forræderiske nordlige bane i Nürburgring. Ring Djursland er en 1750 meter lang permanent asfaltbane med 3 højresving og 1 venstresving.

 

Det er på denne bane, at legender som Erik Høyer og Benny Hall slog deres folder i sin tid, og hvor de sammen med blandt andre klubmedlemmerne Benny Rasmussen, Charlotte Engel, Jens Juul Jeppesen, Birger Nielsen, Dennis Nielsen, John Sørensen, John Bruun, Claus Majholt, Poul-Erik Dam Larsen, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim med flere i dag kører historisk race.

 

Vi forsøger nu at se, om der er basis for en klubdag i egne biler på Ring Djursland. Da prisen for at leje en racerbane er høj, vil det kræve et pænt antal deltagere at holde prisen på et fornuftigt niveau.

 

Klubarrangementet afvikles fra fredag den 11. juli til lørdag den 12. juli. Programmet er som følger:

 

Fredag den 11. juli

  • Fra om eftermiddagen kan der gratis camperes i eget telt, campingvogn eller andet medbragt udstyr. Der er gratis adgang til toiletter og håndvask under hele klubarrangementet, men der er ikke adgang til brusebad.
  • Klubben opstiller opholdspavillon og opstiller grill til medbragt mad samt til medbragt borde og stole.

 

Lørdag den 12. juli

  • Vi spiser fælles morgenmad
  • Efter morgenmaden gøres klar og vores klubmedlemmer Preben Nielsen og Finn Kristensen fortæller, hvordan banearrangementet kommer til at forløbe. Banen udlejes muligvis til andet arrangement mellem kl. 8 og kl. 12, hvilket i så tilfælde kan overværes.
  • Grillen vil senere være tændt til medbragt frokost.
  • Vi afholder derefter banearrangementet mellem kl. 12 og kl. 16. Det ledes af vores klubmedlemmer Preben Nielsen og Finn Kristensen, der sørger for at arrangementet afvikles på kyndig og betryggende vis. Under banearrangementet kan du i egen bil blive klogere på, hvordan du og din bil agerer under forskellige situationer herunder i sving, under acceleration og under bremsning.
  • Vi forventer at slutte omkring kl. 17

 

Krav til din bil

Klubarrangementet afvikles som et køreteknisk kursus, hvilket betyder, at ansvars- og kaskoforsikring normalt dækker. Hvis du er i tvivl, om din forsikring dækker, så kontakt dit forsikringsselskab.

 

Af forsikringsmæssige årsager kan der kun deltage biler på plader. Din bil må ikke støje mere end tilladt på offentlig vej.

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage med en klubbil, er det helt i orden, at du deltager med en ikke-klubbil.

 

Hvis du ønsker at deltage
Det koster 15.000 kr. at leje banen de 4 timer. Vores undersøgelser i klubben tyder på, at der er en villighed til at betale maksimum omkring 500-600 kr. per bil for deltagelse. Vi sætter derfor et minimumsantal på omkring 30 deltagende biler for gennemførelse af klubarrangementet.

 

Vi skal senest den 10. april afgøre, om vi kan gennemføre arrangementet. Hvis du gerne vil deltage, skal du derfor senest den 3. april tilmelde dig til Preben Nielsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 40342509) med følgende oplysninger: Navn på klubmedlem, antal ledsagere og antal biler.

 

Hvis du ønsker at deltage men ikke er medlem, så koster et medlemskab af klubben kun 300 kr. om året.

 

Derefter skal 550 kr. per bil overføres til klubbens registrerings- og bankkonto. Men først når du har fået bekræftelse på tilmeldingen og fået oplysninger om, hvad der skal anføres i meddelelsesfeltet.

 

Hvis arrangementet gennemføres, er din tilmelding bindende. Hvis du må melde afbud, får du pengene retur fratrukket de udgifter, vi har. Hvis ikke vi kan finde en erstatning for din deltagelse, kan udgifterne desværre være det fulde beløb, så du ikke får penge retur.

 

Hvis din bil på dagen støjer mere end tilladt, og du derfor ikke kan få lov til at deltage på banen, får du pengene retur fratrukket de udgifter, vi har. Det må påregnes, at udgifterne desværre sandsynligvis vil være det fulde beløb, så du ikke får penge retur.

 

Hvis arrangementet ikke gennemføres, får du naturligvis det fulde beløb retur.

 

Vigtige datoer

  • 3. april: Sidste frist for bindende tilmelding. Kort derefter er der sidste frist for at overføre beløbet til klubbens konto.
  • 10. april: Det afgøres, om arrangementet kan gennemføres, og tilmeldte får derefter direkte besked.

 

Kontaktpersoner

  • Preben Nielsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 40342509)
  • Finn Kristensen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 40306918)

 

NB: Der tages forbehold for fejl og mangler. Det omtalte program er foreløbigt, og de omtalte priser er efter vores bedste overbevisning i overensstemmelse med de faktiske forhold. Vi kan ikke drages til ansvar for ændringer i programmet og i fejlagtige priser.

 

{fshare}{flike}

 

Sted Ring Djursland

Yderligere information