Begivenhedskalender

Forårstræf på Sjælland
Lørdag 24 Maj 2014, 10:00 - 17:00
Hits : 1727
af Casper

 

 

Denne gang er det sjællændernes tur til at stå for forårstræffet, og det bliver afholdt på Midtsjælland lørdag den 24. maj med tilmelding senest den 10. maj.

 

Træffet er meget venligt sponsoreret af Jimmis Gulvservice, Siriusvej 6, 4500 Nykøbing Sjælland. Kontakt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23 83 14 47.

 

Der vil i alt være ca. 50 kilometers kørsel under træffet.

 

Det foreløbige program er som følger:

 

Vi mødes kl. 10:00 til morgenmad på følgende adresse:

 

Preben Boisen
Kværkebyvej 79
Kværkeby
4100 Ringsted

 

Der kan parkeres på gårdspladsen og omkring gården.

 

Under morgenmaden afholdes den årlige generalforsamling.

 

Efter generalforsamling og morgenmad får vi rundvisning af Preben Boisen på hans gård, hvor der er opmagasineret en imponerende samling af biler herunder flere klassiske Ford-biler.

 

Ca. kl. 12:30 kører vi mod Stenlille til Bjarne Jensen. Vi forventer at være der ca. kl. 13:00. Bjarne har en omfattende samling af Ford-biler i flere haller, vi frit kan gå at kigge på. Bjarne er af helbredsmæssige årsager begyndt at drosle ned i antallet af biler, så der er mulighed for at gøre en handel. Medbragt frokost kan nydes hos Bjarne. Medbring også bord og stole, hvis du har behov herfor.

 

Ca. kl. 14:15 kører vi mod Slagelse til Claus og Heidi. Vi forventer at være der ca. kl. 14:45. Der kan parkeres på græsarealet – undgå at spærre de små veje. Hos Claus og Heidi er der eftermiddagskaffe og -kage. Det foregår udenfor, så medbring egnet beklædning og eventuelt bord og stole. Der kan købes øl og sodavand.

 

Claus har et veludstyret værksted og en række spændende klubbiler, især Consul/Granada, og så er der mulighed for at få en tur med hestevogn for børn og voksne rundt om egnen. Hestene vi være enten belgier- eller jydeheste - heste der virkelig kan trække. Turen er gratis.

 

Hos Claus og Heidi er der præmieuddeling, og der ventes første- anden og tredjepræmie i en konkurrence, der afholdes undervejs.

 

Vi forventer at slutte omkring kl. 16 med hestevognen. For de, der herefter bliver til aften, bestiller vi for kontant egenbetaling aftensmad udefra - sandsynligvis pizza.

 

Tilmelding med antal personer og antal biler skal af hensyn til det praktiske foretages senest den 10. maj. Tilmelding inkluderer morgenmad, eftermiddagskaffe- og kage for medlemmer og deres ledsagere. Hvis du som medlem kun skal deltage i generalforsamlingen og ikke skal have morgenmad, kan du blot møde op til generalforsamlingen.

 

Tilmelding til enten Claus Johansen (60542213) eller til Casper Lundgreen (26279469, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest den 10. maj.

 

{fshare}{flike}{fcomments}

 

 

Yderligere information