Begivenhedskalender

Træf i Kalundborg med tur til Røsnæs og vinsmagning
Lørdag 10 Maj 2014, 09:30 - 17:00
Hits : 1214
af Casper

 

Henning og Inger Ottosen inviterer til træf i Kalundborg og omegn lørdag den 10. maj 2014.

 

Foreløbigt program ser ud som følger:

 

Vi mødes kl. 9:30 til kaffe og kage på adressen

 

Henning og Inger Ottosen
Østrupvej 41
4400 Kalundborg

 

Efter kaffe og hygge kører vi til Røsnæs med besøg på Vågehøj, hvor man kan opleve Koldkrigsudstillingen nede i bunkeren. En af vore venner vil komme og fortælle lidt om historien.

 

Derefter kører vi helt ud på spidsen af Røsnæs, der er et naturområde ud mod Storebælt. Der kan vi nyde den medbragte frokost. Der er del borde og bænke i området, men vil du være sikker på at kunne sidde ned, så medbring eget udstyr.

 

Efter frokosten ser vi Røsnæs Fyr, hvorfra der i klart vejr er en flot udsigt over Røsnæs og Storebælt. I fyret er også et lille museum med Røsnæs' historie.

 

Kl. ca. 14,30 kører vi til Dyrehøj Vingaard, hvor der bliver en lille rundvisning i vineriet. Der afsluttes med en mindre vinsmagning. Der er mulighed for at handle i gårdbutikken.

 

Efter en god times tid i vingården kører vi tilbage mod Kalundborg ad mindre veje.

 

Træffet koster 30 kr. per person, der dækker rundvisning og vinsmagning. Henning og Inger er vært for kaffe og kage. Adgang til Røsnæs Fyr er gratis.

 

Af hensyn til kaffe, kage og rundvisning kræver træffet tilmelding senest den 7. maj 2014 til Henning Ottosen på tlf. 59511564 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi håber på en hyggelig dag med dejlig vejr.

 

{fshare}{flike}

 

Yderligere information