Begivenhedskalender

AFLYST: Klubtur til Oldtimer Grand Prix på Nürburgring med besøg på Fordfabrikken i Køln og på fabrikssamlingen
Fra Tirsdag 10 August 2021 -  08:00
Til Tirsdag 17 August 2021 - 17:00
Hits : 1111
af Casper

Vi havde planlagt klubtur til Oldtimer Grand Prix på Nürburgring med besøg på Fordfabrikken i Køln og på fabrikssamlingen fra den 10. august til den 17. august.

Det er nu blevet klarlagt, at grundet Coronarestriktioner i Tyskland åbnes der tidligst for fabriks- og fabriksamlingsbesøg efter den tyske industriferie i Nordrhein-Westfalen, og den slutter efter den planlagte tur.

Turen i år aflyses derfor. Der vil blive arbejdet på en udlandstur i 2022.

Herunder følger oprindelig beskrivelse:

I august 2013 arrangerede vi i klubbiler klubtur til Oldtimer Grand Prix i Tyskland, hvor vi undervejs også fik rundtur på Ford-fabrikken i Køln samt så deres fabrikssamling. Se billeder fra turen.

I maj 2015 arrangerede vi med Kenneth Gjøl som tovholder klubtur til Classic Ford Show med besøg hos Burton Power i England med fly. Se billeder fra turen.

I september 2016 arrangerede vi i klubbiler klubtur til ”2. Classic Ford Event NRW” i Krefeld i Tyskland, hvor vi besøgte vores venskabsklub ”Ford Oldtimer und Motorsport Club Cologne e.V. im ADAC”. Se billeder fra turen.

I maj 2019 arrangerede vi med Kenneth Gjøl som tovholder i turistbus klubtur til Classic Ford Show i England med besøg hos Tickover, Rally Design, Burton Power og British Motor Museum. Se billeder fra turen.

Grundet Corona og det markant øget behov for betaling lang tid i forvejen for en bustur til England i forhold til en klubtur i klubbiler, arbejdes der i 2021 på sidstnævnte, hvor vi blandt andet igen skal se Ford-fabrikken og deres fabrikssamling. På en sådan tur, kan der bedre tages højde for ændringer i eventuelle Corona-restriktioner.

Sted: Tyskland

Kontakt: For mere information kontakt Casper Lundgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26279469. Når program er fastlagt, vil det være muligt at tilmelde sig

Yderligere information