79ddaffb7a

Frilandsmuseet i Lyngby nord for København afholder i perioden fra og med søndag den 29. juli til og med søndag den 5. august en Ole Lund Kirkegaard festival. Ole Lund Kirkegaard er især kendt for hans børnebøger herunder Hodja fra Pjort og Otto er et Næsehorn. Festivallen har fokus på perioden fra 1965 til 1979.

Frilandsmuseet inviterer søndag den 29. juli fra kl. 10 til kl. 16 os til at udstille klubbiler fra perioden. Bilerne bliver flot opstillet samlet på festivallen, hvor publikum på nærmeste hold kan nyde dem.

Hvis du har lyst til nærmere at vise publikum interiør etc., og lade publikum sidde i bilen er du mere end velkommen til det, men ellers skal bilerne nydes udefra, hvor man kan fortælle om ens bil til publikum

Udover at fører og en passager kommer gratis ind til festivallen så kvitterer Frilandsmuseet med mad og drikke. Børn under 18 år har gratis adgang.

Læs mere om Frilandsmuseet.

Dato og tidspunkt: Søndag den 29. juli fra kl. 10 til kl. 16.

Sted: Frilandsmuseet, Kongevejen 100, 2800 Lyngby

Kontakt: Tilmelding til Casper Lundgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26279469 senest den 16. juli

Yderligere information