Billeder fra Tag til Svenskt Sportsvagnsmeeting med den svenske Cortina-klub fra den 5. juli til den 7. juli 2019.

Steffen Grevskabet sikrede sig i sin Escort mk1 den samlede sejr for weekenden i 1971-klassen under 1300 samt den generelle sejr for hele heatet. Stort tillykke.

Vores klubmedlem Jørgen Smidt, der kører race i en rød Anglia 105, valgte lørdag ikke at køre grundet regnen. Det gjorde, at han søndag startede sidst, men han gennemførte søndagens race i godt vejr uden problemer.

Tak til Bosse Agneta for at invitere klubben til at udstille på den svenske Cortina-klubs stand, og tak for nogle hyggelige dage.

Det har gennem mange år været en tradition for en del af de danske Capri-folk at tage på træf i udlandet.

I den forlængede weekend fra den 21. juni til den 23 juni blev det internationale Capri-træf i Speyer afholdt. Der deltog 8 Capri'er fra Danmark, og der blev kørt kortege fra Jylland mod Tyskland og fra Sjælland via Rødby til Tyskland.

Herunder ses kortegen fra Jylland før start.

Traditionen tro lavede Kenneth Lanzky først den Capri færdig, han skulle køre i, i ugerne op til. Nedenstående billeder viser hans Capri, hvor første billede viser Caprien 12 dage før turen og det sidste dagen før turen om aftenen.

Som det ses på nedenstående billeder, så har det været nogle travle 12 dage.

"Testturen" på ca. 2000 km til Speyer og tilbage igen gik dog uden problemer med en sprunget pære som største problem.

Til gengæld havde Thomas Holbech - også traditionen tro - nogle problemer med sin Capri med Essex V6-motor. Der var problemer med starteren og på hjemturen røg en cylinder. Men den kom da hjem på de 5 cylindre.

Se billeder fra træffet herunder.

Første række billeder er af Kenneth Lanzky og den anden af Claus Bossow.

Billeder fra Ford Danmark 100 år i Operaen i København den 7. juni 2019.

Ford Danmark havde henvendt sig, da de i anledning af jubilæet holdt en stor fest i operaen i København for medarbejdere og andre inviterede. De ville i den anledning gerne have en Ford fra hvert årti udstillet foran bygningen. De, der udstillede, blev selvfølgelig inviteret med til festen.

Flere fra klubben blev udvalgt af Ford Danmark herunder Jens Dahlbom (Sierra Cosworth), Hartly Jacobsen (Zodiac mk4) og Thomas Holbech (Capri mk1). Ford Danmarks øverste direktør var blandt andre forbi for at se bilerne og hilse på udstillerne. 

Det forlyder, det var en god fest.

Billeder fra Fælles morgenmad til Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme den 16. juni 2019.

Billeder af Kati Hernandez.

Billeder fra stand til Timewinder i Hundested den 8. juni til 10. juni 2019.

Billeder fra Capri-træf på Fyn 31. maj til 2. juni 2019.

Billeder af Claus Bossow.

Yderligere information