Begivenhedskalender

Klubtur til Classic Ford Show i England med besøg hos Tickover, Rally Design, Burton Power og British Motor Museum
Torsdag 30 Maj 2019, 08:00
Til Mandag 03 Juni 2019
Hits : 2178

I 2015 arrangerede vi med Kenneth Gjøl som tovholder klubtur til Classic Ford Show i England. Turen blev en succes med over 20 deltagende klubmedlemmer og ledsagere.

I 2019 arrangerer vi igen med Kenneth som tovholder en tur til Classic Ford Show.

Classic Ford Show betegnes som hovedshowet for klassiske Ford-biler i England. Det foregår i 2019 for første gang på Mallory Park, og der vil være mere end 1000 klassiske Ford-biler udstillet.

Denne gang har vi valgt at leje en turistbus fra Sjælland over Fyn og Jylland og videre med turistbussen via Holland til England og tilbage. Vi kører således i samme turistbus på hele turen.

Fordelen ved at tage bussen fra Danmark er, at vi bliver fri for sikkerhedcirkuset og stressen i lufthavnen, vi kan medbringe mere bagage og kan tage reservedele med hjem i bussen.

Yderligere starter klubturen allerede, når man stiger ind i bussen med hygge og eventuelt at få lidt at drikke.

Men ikke mindst er det meget lettere for arrangørerne, da vi kan købe en samlet pakke fra busselskabet. Dermed kan turene blive arrangeret oftere.

Program

Torsdag den 30. maj

Afgang fra Sjælland tidligt om morgenen med optag på Fyn og i Jylland mod den dansk/tyske grænse. Der er for egenbetaling mulighed for en kort frokost. Om aftenen når vi i Holland færgen mod England. På færgen er der for egenbetaling mulighed for aftensmad. Vi overnatter på færgen i tomandskahytter.

Fredag den 31. maj

Der er mulighed for egenbetalt morgenmad på færgen, inden vi når England. Derefter kører vi fra borde og kører mod London, hvor vi skal på virksomhedsbesøg hos to af de nok mest kendte engelske virksomheder inden for Ford motorsport nemlig Tickover og Rally Design øst for London.

Tickover er Ford-specialister i alle områder inden for højtydende Ford-biler, klassiske Ford-biler samt dele til disse. De har eget værksted, hvor de foretager ombygninger, og hvor de restaurerer. Virksomheden er familiejet af to brødre, og det vil være disse to brødre, der vil være til stede under besøget. Tickover har meget travlt med kundebiler, så de ombygninger og restauringer, de er i gang med, vil fortsætte under vores besøg. Der bliver derfor rig mulighed for at få fif eller blot at kigge på deres arbejde.

Rally Design sælger dele til motorsport, hvor de er den største engrosforhandler i England. De er blandt andet verdensdistributør for Polysport/Polyrace, Euroquip og Powerap, og de er blandt andet europæisk distributør for Wilwood og Jaz fuel cells.

Til de to virksomhedsbesøg får vi en introduktion til virksomhederne, og det er muligt at stille spørgsmål. Vi får mulighed for at komme ind på deres lager, hvor der ellers ikke normalt er adgang.

Der bliver for egenbetaling mulighed for en kort frokost.

Derefter kører vi mod nord mod Ilford. Vi når hotellet om aftenen, hvor der for egenbetaling er mulighed for aftensmad.

Lørdag den 1. juni

Vi mødes til morgenmad på hotellet og kører derefter til Burton Power.

Burton Power er forhandler af et stort udvalg af motorsports- og originaldele til klassiske Ford-biler. Til besøget hos Burton Power bliver det muligt at handle og at kigge i deres salgslokale.

Der er for egenbetaling mulighed for en kort frokost.

Bagefter kører vi til "British Motor Museum", der har verdens største samling af engelske historiske biler, og hvor man kan se ca. 300 biler i alt. På museet får vi rundvisning og mulighed for at se deres lagerlokale med de biler, der ikke udstilles.

Vi kører derefter videre mod nord til hotellet, hvor der for egenbetaling er mulighed for aftensmad.

Søndag den 2. juni

Vi mødes til morgenmad på hotellet og kører derefter til Classic Ford Show, hvor vi tilbringer hele dagen. Når showet slutter kører vi til færgen, hvor der for egenbetaling er mulighed for aftensmad.

Mandag den 3. juni

Der er mulighed for egenbetalt morgenmad på færgen, og vi kører derefter til Jylland, Fyn og Sjælland. Vi forventer at nå Sjælland om aftenen.

Pris

Prisen er 3600 kr. per person for turistbus tur/retur, færge tur/retur, overnatninger i tomandsværelser/-kahytter og morgenmad på hotellerne.

Derudover vil der være følgende udgifter, der betales undervejs

Frokost og aftensmad samt morgenmad på færgen: Ca. 1300 kr. per person.

Ønsker du at deltage?

Turen er for medlemmer og deres ledsagere.

Tilmelding med antal personer skal foretages senest den 7. januar 2019 til Kenneth Gjøl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 20445636.

Du vil kort efter tilmeldingsfristen få at vide, hvordan du betaler for turen, og der er kort herefter betalingsfrist til klubbens konto.

Først herefter er du bindende tilmeldt turen.

Der kan deltage mellem 25 og 30 personer

Der kan maksimalt deltage 30 personer på turen. Nås dette antal lukkes der for yderligere tilmeldinger.

Turen gennemføres kun, hvis der deltager minimum 25 personer. I det tilfælde at turen aflyses, tilbagebetales det fulde forudbetalte beløb naturligvis.

Hvis der deltager mellem 26 og 30 personer, bliver turen billigere, og restbeløb tilbagebetales deltagerne.

Hvis du ønsker at handle hos Tickover, Rally Design og/eller Burton Power

De deltagere, der ønsker at handle hos Tickover, Rally Design og/eller Burton Power, opfordres kraftigt til på forhånd at gå ind på deres hjemmesider og bestille de dele, de ønsker, da det ellers ikke kan garanteres, at alle kan nå at handle i de tidsrum, vi besøger virksomhederne.

Vær også opmærksom på, at man ikke bør købe mere, end man kan bære, selvom der er god plads i bussen.

Vigtige Betingelser, der forudsættes bekendt, og som gælder for alle deltagere

Det omtalte program er foreløbigt. Arrangørerne kan ikke drages til ansvar for ændringer i programmet eller i andre fejl i omtalen.

I det tilfælde at deltagere må melde afbud, tilbagebetales beløbet fratrukket eventuelle udgifter i forbindelse med aflysningen. De eventuelle udgifter kan desværre være det fulde beløb, hvis ikke vi kan finde en anden deltager.

Rejseforsikring anbefales

Der er ikke inkluderet en rejseforsikring i rejsen. Har man ikke en årsrejseforsikring, kan en forsikring, der blandt andet dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom og afbestillingsforsikring tegnes hos eksempelvis http://www.europaeiske.dk/ eller http://scandinavia.ihi.com. En sådan forsikring er ikke på nogen måde et krav - men en forsikring, der minimum dækker hjemtransport, anbefales som supplement til det blå sygesikringskort.

Yderligere information