Begivenhedskalender

Klubtur til Classic Ford Show i England med besøg hos Gartrac, Rally Design, Burton Power og British Motor Museum
Fra Torsdag 30 Maj 2019 -  08:00
Til Mandag 03 Juni 2019 - 17:00
Hits : 63

I 2015 arrangerede vi med Kenneth Gjøl som tovholder klubtur til Classic Ford Show i England. Turen blev en succes med over 20 deltagende klubmedlemmer og ledsagere. Vi arrangerer med Kenneth Gjøl som tovholder i 2019 en tilsvarende tur.

Det tyder på, det bliver med bus fra Danmark, så nedenstående program er lavet efter det. Ender det med en flytur, så ændres programmet en smule.

Fredag den 31. maj skal vi på virksomhedsbesøg hos to af de nok mest kendte engelske virksomheder inden for Ford motorsport nemlig Gartrac syd for London og Rally Design øst for London

Gartrac har i over 45 år fremstillet dele til motorsport og har derfor stor ekspertise inden for området. De har arbejdet med alle de store producenter men den vigtigste var Ford, hvor de fremstillede fabriksudgaven af Escort mk2 fra midthalvfjerdserne til starten af firserne.

Rally Design sælger dele til motorsport, hvor de er den største engrosforhandler i England. De er blandt andet verdensdistributør for Polysport/Polyrace, Euroquip og Powerap, og de er blandt andet europæisk distributør for Wilwood og Jaz fuel cells.

Til de to virksomhedsbesøg får vi en introduktion til virksomhederne, og det er muligt at stille spørgsmål. Vi får mulighed for at komme ind på deres lager, hvor der ellers ikke normalt er adgang.

Lørdag den 1. juni besøger vi Burton Power og "British Motor Museum"

Burton Power er forhandler af et stort udvalg af motorsports- og originaldele til klassiske Ford-biler. Til besøget hos Burton Power bliver det muligt at handle og at kigge i deres salgslokale.

Bagefter kører vi til "British Motor Museum", der har verdens største samling af engelske historiske biler, og hvor man kan se ca. 300 biler i alt. På museet får vi rundvisning og mulighed for at se deres lagerlokale med de biler, der ikke udstilles.

Søndag den 2. juni er vi til Classic Ford Show hele dagen.

De deltagere, der ønsker at handle hos Gartrac, Rally Design og/eller Burton Power, opfordres kraftigt til på forhånd at gå ind på deres hjemmesider og bestille de dele, de ønsker, da det ellers ikke kan garanteres, at alle kan nå at handle i de tidsrum, vi besøger virksomhederne.

Vær også opmærksom på, at man ikke bør købe mere, end man kan bære, selvom der er god plads i bussen.

Det er muligt allerede nu helt uforpligtende at tilmede sig turen,og du vil så få direkte besked, når fulde program, pris og tilmelding er mulig.

Ønsker du helt uforpligtende at tilmelde dig, så kan dette foregå til Kenneth på 20445636 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information