Begivenhedskalender

Danish Masters Racing Festival 2019 på Jyllandsringen
Fra Lørdag 04 Maj 2019 -  08:00
Til Søndag 05 Maj 2019 - 17:00
Hits : 37

I lighed med 2018 afvikler Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport også i 2019 i fællesskab en løbsweekend på FDM Jyllandsringen for historiske biler.

Løbene på banen omfatter alle de sædvanlige historiske klasser for standardvogne, sportsvogne og formelbiler med deltagelse fra både ind- og udland. Derudover præsenteres et stort felt af Young Timere. Alle løb er mesterskabstællende. Der vil endvidere blive afviklet banesprint for indregistrerede biler, der normalt kører historisk rally og Hill Climbs.

Medlemmer af landets bilklubber får mulighed for at opleve løbene fra egen bil, der placeres på banens publikumslangside. Hele græsarealet vil blive afsat til udstilling af klubbernes biler. Der kan i forbindelse med bilerne opsættes telt således at den enkelte klub får sit eget område hele weekenden.

Mere information, når det haves.

Sted: Jyllandsringen

Kontakt: Har du lyst til at udstille klubbil, så kontakt Finn Kristensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40306918. Tilmeldingen er ikke bindende.

Yderligere information