Begivenhedskalender

Udstilling til sportsfest i Tørring i Jylland
Lørdag 16 Juni 2018, 09:30
Hits : 917
af Casper

Hej folkens.

Jeg har påtaget mig opgaven med at finde noget godt at kigge på til vores lokale sportsfest. Og da jeg ikke kender ret mange fotomodeller, så tænkte jeg at jeg ville arrangere et lille træf for klubben ;-)

Det drejer sig om lørdag d. 16/6 på fodboldbanen i Aale (7160 Tørring). Der bliver afholdt havetraktor-træk, med modificerede traktorer. og der er mulighed for at købe både mad og drikke på pladsen. Jeg havde tænkt at folk ankom omkring kl. 9.30, hvor de starter med indvejning af havetraktorerne. Og når de har kørt finalen tænkt jeg at vi kunne trille en tur i det forhåbentlig gode vejr, og ende et sted hvor man kan få sig en is.

Jeg har ikke nogen fast tidsplan på havetraktor-trækket, så jeg ved ikke hvornår det slutter endnu.

Jeg er blevet bedt om at komme med en tilbagemelding inden et par uger, om det er noget der kan stables på benene, af hensyn til reklame i aviser osv. Er det noget folk kunne være interesserede i? Det kommer ikke til at koste noget, og vi har cirka en halv fodboldbane til rådighed til parkering.

Venlig hilsen Kent Damgaard

Sted: Fodboldbanen i Aale (7160 Tørring)

Kontakt: Kent Damgaard på 26667100 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Yderligere information