Begivenhedskalender

Danish Masters Racing Festival 2018 på Jyllandsringen
Lørdag 05 Maj 2018, 08:00
Til Søndag 06 Maj 2018
Hits : 917

I lighed med 2017 afvikler Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport også i 2018 i fællesskab en løbsweekend på FDM Jyllandsringen for historiske biler.

Løbene på banen omfatter alle de sædvanlige historiske klasser for standardvogne, sportsvogne og formelbiler med deltagelse fra både ind- og udland. Derudover præsenteres et stort felt af Young Timere. Alle løb er mesterskabstællende. Der vil endvidere blive afviklet banesprint for indregistrerede biler, der normalt kører historisk rally og Hill Climbs.

Medlemmer af landets bilklubber får mulighed for at opleve løbene fra egen bil, der placeres på banens publikumslangside. Hele græsarealet vil blive afsat til udstilling af klubbernes biler. Der kan i forbindelse med bilerne opsættes telt således at den enkelte klub får sit eget område hele weekenden.

Der er rabatbilletter til udstillere. 150 kr. for en weekendbillet og 100 kr. for en endagsbillet. Rabatbilletter aftales med Finn Kristensen.

Mere information, når det haves.

Sted: Jyllandsringen

Kontakt: Har du lyst til at udstille klubbil, så kontakt Finn Kristensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40306918. Tilmeldingen er ikke bindende.

Yderligere information