Begivenhedskalender

Danish Masters Racing Festival 2016 på Jyllandsringen
Fra Lørdag 07 Maj 2016 -  08:00
Til Søndag 08 Maj 2016 - 17:00
Hits : 2044
af Casper

Opdateret beskrivelse per 26. april 2016.

I lighed med 2015 afvikler Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport også i 2016 i fællesskab en løbsweekend på FDM Jyllandsringen for historiske biler. 

Løbene på banen omfatter alle de sædvanlige historiske klasser for standardvogne, sportsvogne og formelbiler med deltagelse fra både ind- og udland. Derudover præsenteres et stort felt af Young Timere. Alle løb er mesterskabstællende. Der vil endvidere blive afviklet banesprint for indregistrerede biler, der normalt kører historisk rally og Hill Climbs. For at give ekstra oplevelse for både øjne og ører, vil der både lørdag og søndag blive kørt opvisning på banen af flotte og lynhurtige sports prototyper. 

På hele FDM Jyllandsringens område vil der herudover være:     

Depotområder, hvor publikum kan komme tæt på alle bilerne og snakke med kørerne.     

Udstillinger med eksotiske biler af høj klasse     

Andre spændende udstillinger og aktiviteter for publikum 

Medlemmer af landets bilklubber får mulighed for at opleve løbene fra egen bil, der placeres på banens publikumslangside. Hele græsarealet vil blive afsat til udstilling af klubbernes biler. Der kan i forbindelse med bilerne opsættes telt således at den enkelte klub får sit eget område hele weekenden.

Medlemmer fra de tilmeldte klubber får mulighed for selv at køre på banen fredag mellem kl. 16 og 18. Kørslen sker efter safety-car. Klubberne kan til rabatpris købe billetter til medlemmerne. 

Bemærk, at udstillingsområdet er flyttet ind i området, så racerløbene kan ses fra vores klubstand. 

Udstiller du en klubbil, får du indgangsbilletten til 100 kr. for en dag og 150 kr. for weekenden. Det er en besparelse på 50 kr. for en dagsbillet og 100 kr. for en weekendbillet. Billetten købes og fås af Finn.

Ønsker du at køre opvisning på banen om fredagen, så er det bare at være der lidt i kl 16. Kl. 16 begynder opvisningskørslen. Der er ingen tilmelding til dette. 

Har du lyst til at udstille på vores stand, så kontakt Finn Kristensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40306918. Tilmeldingen er ikke bindende.

Læs mere om arrangementet

Yderligere information