Begivenhedskalender

”Drømmer du om en Escort mk1 RS2000, en LotusCortina eller måske en Sierra Cosworth? - Finansiering af din næste drømmebil”
Onsdag 10 Februar 2016, 18:00
Hits : 1296
af Casper


Vores klubmedlem Torben Eskildsen, statsautoriseret revisor, kommer denne aften ind på nogle af de mest overordnede og betydende nationaløkonomiske sammenhænge, som dikterer den økonomiske dagsorden i en lille åben økonomi som den danske.


Så vil du gerne have indsigt i de ting, som de ”kloger” sig på i finansnyhederne på DR1 og TV2 og klædes på til at danne din egen mening om f.eks. finansiering af din ejerbolig med lån i kort eller lang rente, så skal du deltage i denne temaften, der for en gangs skyldig ikke er ”hands on” med sorte fingre, men mere om kapitalfremskaffelse til det, der giver sorte fingre.


Torben vil således foruden at give økonomisk indsigt denne aften give råd til, hvordan du økonomisk optimalt finansierer din næste drømmebil. Aftenen er derfor relevant for alle, der overvejer at finansiere en klassisk bil eller som blot ønsker øget økonomisk indsigt.


Arrangementet koster 50 kr., der dækker en sandwich, lidt koldt at drikke og kaffe.


Sted: Intension A/S, Statsautoriserede revisorer, Næstmark 25, 6200 Aabenraa.


Kontakt: Tilmelding til Torben på 22956756 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 5. februar.

Yderligere information