Kalender over historiske baneløb i den danske løbsserie for 2014 kan ses i det følgende.

 

16. 17. og 18. maj CRAA- Classic Race Aarhus

Historisk motorløb, 1. Afdeling af Danish Masters.

Præmiereløbet for den historiske baneløbskalender. CRAA er et byløb rundt om mindeparken I Aarhus. Det er kendt for at være en stor oplevelse for hele familien. Det er ikke kun selve løbet der er en attraktion, men også den flotte kulisse arrangementet forgår i. Der er tale om en folkefest, med sæbekassebilsløb, classic car parkering for publikum med klassiske biler, good look street (en gade med tidstypisk forretningsliv og påklædning) og meget mere....

www.craa.dk

 

23. 24. og 25. maj Knutstorp Revival.

Historisk motorløb, 2. afdeling af Danish Masters

Årets helt store satsning indenfor historisk baneløb. Næsten 300 biler er tilmeldt dette fantastiske arrangement. Dette arrangement byder også på meget mere end bare motorløb. Hele arrangementet vil forgå i en kulisse der oser af motorsportens guldalder. Der er skelet til England, hvor det berømte Goodwood Revival trækker 60.000 tilskuere til motorbanen. Her vil også være underholdning i form af Livemusik, Flyveopvisning, dødsdromen, cykelløb, historiske motorcykler, stumpemarked, classisk bil parkering og meget mere....

www.knutstorprevival.se

14. og 15. juni. Jyllandsringen.

Historisk motorløb, 3. afdeling af Danish Masters.

Alternativt køres der et svensk løb på Gelleråsen i Sverige, hvor der traditionelt deltager en del danskere.


28. og 29. juni.

Historisk motorløb på Padborg Park. 4. afdeling af Danish Masters.

 

4. 5. og 6. juli

Det traditionsrige Svensk sportsvagnsmeeting på ring knutstorp.
Mange danskere, både kørere og publikum plejer at deltage i dette arrangement.

1. 2. og 3. august.

CHGP, Copenhagen Historic Grand Prix

Løbet I København der er kendt, berømt og berygtet i brede kredse. Det er et historisk arrangement, som arrangøren ynder at kalde dansk motorsports flagskib. Det afholdes rundt om cirkuspladsen på Bellahøj i København. Også her kan man forvente en masse underholdning udover selve motorløbet. Her vil det også være muligt at parkere sin klassiker på classic car park.

www.chgp.dk

30. august

Sturup Raceway. I sydsverige ca. 30 min fra København.

For de historiske biler 1966-1971 0-1300 ccm. Er dette løb 5. afdeling af Danish Masters. Det er et løb der afvikles på en dag i samarbejde med MSCC og er utroligt populært hos de kørere med biler med lille kubik. Der køres på en teknisk krævende baner, hvor der ikke er meget tid ligeud, men hele tiden gang i rattet.

6. og 7. september.

Ring Djursland.

5. afdeling af Danish Masters (for lille 71 klasse 6. afdeling)
Det er altid populært for de historiske kørere at komme til den spændene og kuperede bane, med den lange motorsportstradition.

27. og 28. september.

Ring Knutstorp i Sverige. Finaleløbet. Det er her det hele bliver afgjort! Hvem vinder Danish Masters? Finaleløbet på Ring Knutstorp er som regel et utroligt populært og velbesøgt løb, med mange deltagere. Her ser vi som regel også deltagere fra de andre scandinaviske lande. Særligt svenskere, men også fra Norge og Finland.

 

{fshare}{flike}{fcomment}

Yderligere information